Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint a foglalkozás elérte a célját, az Echo TV Sajtóklub című műsorának 4 propagandistája magára vette Fábri Sándor azon kijelentését, hogy van 3 fasiszta jellegű kormánypárti TV, az M1, Echo és Hír TV.

Tegnap este ment az Echo TV-n a Sajtóklub nevű Fidesz műsor, ha nem látta, semmi gond, mi pont azért nézzük, hogy Önnek ne kelljen. Ennek a műsornak az a különlegessége, hogy ott csüccsen benne a Fidesz propaganda válogatottjának az elitje: Bencsik András, Huth Gergely, Szentesi-Zöldi László és Bayer Zsoca.

A műsor 5 percében vették fel igen tudathasadásosan Fábry kijelentését, hogy az Echo egy fasiszta jellegű TV. Az alap történet az volt, hogy azt próbálták beadni a nézőknek, Bayer Zsoca felkomfjában hogy áhhh Fábry csak ironizált, nem is gondolta ezt komolyan és igazából csak az van, hogy ez a poén nem sikerült jól Fábrynak.

Azonban a tudathasadás csúcspontja a nyilas fiuk hevületével és bölcsességével megáldott Huth Gergelynél csúcsosodott: Aki belecsapott a mélybe „nagyon rossz lenne, ha ezért Sanyinak bármi baja lenne”. Majd komolyan kezdi venni a humort és elmondja, hogy annyira ócska szöveg ez a fasisztázás, mert ha ez így lenne akkor a nézők nem néznék sem az Echo TV-t, sem a Hír TV-t sem a M1-t, hanem inkább az RTL-t és az ATV-t néznék… (Őőőő de hát az emberek nem nézik az Echo TV-t, a HírTV-t és az M1-t, hiszen minden nézettségi csúcsot dönget az RTL nézettsége és az ATV is lenyomja az Echot meg a Hír TV-t)

Beüzen a Fábryhoz hasonló elhajlóknak: olyan jó lenne, ha a FIDESZES értelmiségi elit nem a 444-el vagy az Index-el kezdené a napot, hanem elkezdené becsülni a Fidesz médiát (igen, jól tetszik mondani, előbb még arról beszélt Huth, hogy az emberek mennyire de őket figyelik, most meg arról panaszkodik, hogy még a Fidesz elit is tesz rájuk)

Majd jön Szentesi-Zöldi Laca, hogy bevigyen egy igazi állampárti időket idéző fenyítést, amelynek a lényege, hogy jobb lenne ha Fábry elvtárs saját maga látná be, hogy ez nincs így és nem neki kellene megmagyarázni.

Elmeséli, hogy hát a baloldal magára hagyná egy ilyen helyzetben a showmant, de ők  nem hagyják, azonban egy apró probléma van itt, hogy a Fábry kijelentésében az idézőjeleket nem hallotta és a legjobb lenne, ha Fábry maga tisztázná, hogy viccelt-e.

Ezután érkezünk meg Bencsik Andráshoz, aki kb elmondja, hogy Fábry ilyet nem mondhat, mert ő nem is annyira jó fideszes, mint ők. Jaj anyám.

Bencsik kijelenti Fábryról, hogy ő egy középen álló figura (igen Fábryról van szó :))) ) és hozzá teszi, hogy az ő szájából ez rossz vicc volt.

Persze, főként ha nem volt az.  Minden esetre teljesen mindegy, most már, ha nyomás alá helyezik Fábryt, hogy Sanyikám azt kell mondanod, hogy vicceltél. Mert mi tudjuk, hogy egy 20 éve porondon lévő humorista pontosan tudja, hogy hogy mondjon egy mondatott, amivel ironizál és hogy mondjon egy olyat, amivel nem.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here