Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 888 nevű Fidesz propaganda média keménykedni próbált, de most kénytelen volt beismerni a Klubrádiónak, hogy  csúnya beégés lett az akciójuk.

A kormány szócsöveként működő 888.hu felhívást tett közzé: arra kértek egyetemi hallgatókat, jelentsék fel náluk azokat a tanáraikat, akik úgynevezett balliberális politizálásba kezdenek az órákon, bármit is jelentsen az.

Mint ismeretes bár jelentősen csökkent a Fidesz évei alatt a felsőoktatásba járók száma, de még mindig 70 ezer diák tanul az egyetemeken. Most ennek fényében a 888 a Klubrádiónak kénytelen volt beismerni, hogy igazából csúnya beégés lett az akciójuk, mert eddig csupán 40 feljelentést kaptak.

Ami egy csodás hír szerintem, hiszen az azt jelenti, hogy a 70 ezer egyetemi hallgató közül, csupán csak 40 agyatlan fidesznyik került csak be az egyetemre, pedig a kormánypárti  ifjúsági szervezet, a Fidelitas szeret 10 ezres taglétszámmal hencegni.

Persze bárhogy is van ez egy roppant csúnya beégés a kormánypáti médiának, mert 70 ezerből 40 feljelentő levél, azért koránt sem egy tömeges dolog.

Ráadásul az egyetemi tanárok közben önfeljelentő mozgalmat indítottak, aminek az a lényege, hogy tiltakozásul maguk írják meg a feljelentéseiket, tehát nem kizárható, hogy a 888-hoz beérkezett valódi feljelentés még kevesebb is, mint 40.

Mindenesetre, azért azt megnézem, hogy politizálás nélkül tanít egy tanár mondjuk politológiát?

De azért milyen gusztustalan és alávaló spiclivilágot épít a Fidesz maga köré.

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here