Hiába volt ott Hajdúdorog MSZP-s polgármestere és a térség fideszes képviselője is egy iskolaátadáson, Tiba István Facebook-oldalára úgy kerültek ki a képek, hogy mindegyikről lemaradt a szocialista politikus. –számolt be a HVG

Levágták Hajdúdorog szocialista polgármesterét Tiba István fideszes képviselő Facebook-profilján közzétett fotókról, amelyek egy iskolaátadáson készültek – vette észre az RTL Híradója.

Tiba István is elfogadhatatlannak tartja az esetet. De azt is jelezte, hogy a közösségi oldalát az egyik asszisztense kezeli.

Az MSZP-s Csige Tamás szerint lehetetlen lett volna véletlenül úgy szerkeszteni a fényképeket, hogy azokról mindig éppen azt a részt vágják le, amelyen ő látható.

A szerinted is roppant kicsinyes lehagyni a képekről egy város sikeres polgármesterét, akkor oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa hírből se ismeri a Fidesz a nagyvonalúságot.

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here