Valahogy nem számolt be a Fidesz propaganda médiája arról, hogy a Siklósi Járásbíróság hűtlen kezelés miatt börtönbüntetésre ítélt egy fideszes polgármestert ötrendbeli hűtlen kezelésért

A 444 számolt be róla, hogy Bogdán Lászlót Gilvánfa fideszes polgármesterét egy év – két évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte a Siklósi Járásbíróság.

A bíróság meg állapította a bűnösségét Bogdán Lászlónak és összesen ötrendbeli hűtlen kezelésben találták bűnösnek. Többek közt áldását adta, hogy a képviselő-testület több tagja az önkormányzat pénzén, az önkormányzat által lízingelt autóval utazzon Horvátországba.

2012 nyarán csak maguk mentek, 2013-ban már hozzátartozókkal. Mindkét nyaraláshoz felmarkoltak pénzt a falu kasszájából is.

Az ítélet egyenlőre még nem jogerős.

Azonban nagyon érdekes, hogy semelyik Fidesz hű médium nem számolt be arról, hogy a bíróság elítélte az egyik kormánypárti településvezetőt. Ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy máshoz is eljusson ez a hír.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here