Az indexet egy olvasója tájékoztatta, hogy tűz keletkezett az ATV székházában, a tűzoltók 4 kocsival érkeztek a helyszínre, a tetőn éghet valami.

Egyelőre sem a rendőrség, sem a katasztrófavédelem nem adott ki hírt az esetről.-írja az index  A katasztrófáról készült fotók szerint nagy füst van a környéken. Több tűzoltó és rendőrautó is a helyszínre érkezett.

 Az is kiderült, hogy ki kellett üríteni az épületet, mert az épületben erős füstöt észleltek a kollégáink – erősítette meg a hírt az Indexnek Németh Szilárd, a csatorna igazgatója. A tűzoltók most mentek be az épületbe, egy műsor felvételét is meg kellett szakítani.
A csatorna adásában egyelőre nincs fennakadás, jelenleg konzervműsort sugároz.
Furcsa véletlen, hogy kb két hete az egyik ellenzéki párt a DK székházában keletkezett tűz. A Teréz körúti iroda épület 5. emeletén keletkezet tűz, itt voltak a Demokratikus Koalíció irodái is. A párt tájékoztatása szerint a tűzben mindenük megsemmisült.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here