Az ATV híradója számolt be arról a botrányos kilakoltatásról, mely  a kilakoltatási moratórium előtt egy nappal történt. Mohácson tettek az utcára egy idős házaspárt, az új tulajdonos hatalmas markolóval érkezett, ahogy kipaterolták az otthonukból az időseket, a szemük láttára szétdózerolták  a házat. 

Áram alatt volt a ház, a légkábel pedig még a tetőhöz volt rögzítve, amikor az új tulajdonos, nem sokkal az adós család kilakoltatása után a szemük láttára egy hatalmas munkagéppel nekiállt ledózerolni az épületet. Mobiltelefonnal rögzítették, ahogy a markoló elkezdte bontani a tetőt.

Az idős házaspár elmeséli az ATV híradójának, hogy a  20 ezres devizahitel törlesztőrészlete 100 ezer forintra emelkedett, emiatt vesztette el most ledózerolt házát az idős házaspár. Gligorovics Nikita János azt mondta: “Az új tulaj, ahogy kijöttem, aláírtam a papírt, már itt volt a markológép. Megnyomta a házat, ahogy lehet látni. A gáz bent volt, nincsen lekötve, a villany is, ott álltunk a gyerekkel, az unokámmal, majdnem megcsapott minket az áram.”

Az ATV híradója beszámolt arról is, hogy egy ügyvéd szerint gyanítható, hogy nem volt szabályos az eljárás. Előbb a közműveket kellett volna lekötni és csak utána lehetett volna bontási engedélyt kérni.

Ez talán minden idők egyik legkegyetlenebb kilakoltatása, nem elég hogy utcára teszik az embert, de végig kell néznie, hogy szeretett otthonukat pár perc alatt tönkreteszik. Ez a Fidesz világ, ez az amit elhozott nekünk Orbán. A gazdag még gazdagabb és a szegény még szegényebb lesz. Te mehet utcára, az újgazdag meg a szemed láttára teheti tönkre az életed munkáját.

Mi pedig arra kérünk, hogy oszd meg, hogy mindenki lássa milyen aljas dolgok történhetnek meg Orbán Magyarországában.

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here