Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla november 24-én hatalmas diáktömeg tüntetett az Orbáni oktatás politika ellen, majd az interneten megjelent egy videó, hogy egy vélhetőleg fideszes suttyó a 4-es metrón rátámadt egy diáktüntető lányra a tüntetésre vitt táblája miatt.

A Blikk számolt be róla, hogy az újbudai rendőrök Érden fogták el azt a férfit, aki két utast szidalmazott, akik a diáktüntetésre mentek, majd a diáktüntető lány kezéből a mobiltelefont is megpróbálta kicsavarni.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves érdi B. Gábor 2018. november 24-én 14 óra 50 perc körül Budapest XI. kerületében, a Bikás park és a Szent Gellért tér megállók között a 4-es metrón szóváltásba keveredett két utassal, akik épp egy CEU melletti tüntetésre tartottak. A lány a vitát telefonnal rögzítette, ezért azt a férfi megpróbálta kicsavarni a kezéből – írja a Police.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményekét a rendőrök azonosították B. Gábort, és 2018. november 30-án délután Érden elfogták, majd előállították a XI. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során B. Gábor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here