Hatalmas botrányt kavart, hogy Lezsák Sándor a Fidesz parlamenti alelnöke, elkezdte megvonogatni a szót az ellenzéki képviselőktől a rabszolgatörvény névre is keresztelt brutális túlórát elrendelő törvényjavaslat vitájában. 

Most egy videóra bukkantunk a Herbal Reality Facebook oldalán, melynek tanulsága szerint egy nem beazonosítható férfi utasításba adja Lezsák Sándornak, hogyan kezdje el megvonogatni az ellenzéki képviselőktől a szót.

A videón jól hallatszik, hogy Lezsák kezdetben bizonytalankodik, de szépen kiokítják, hogy mire mit mondjon.

Majd a videó bemutatja, hogy a Fidesz házalelnöke, Lezsák szépen kérdés nélkül végrehajtja, az amúgy általa még pár perce aggályosnak tartott instrukciókat.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a videót, hogy mindenki lássa, hogyan is hallgattatja el a Fidesz az ellenzéki képviselőket.

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here