Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tegnap egy igen csak gerinctelen jelenet szemtanúi lehettek a sajtó munkatársai, az ATV munkatársa kérdezte a Fidesz miniszterét, Gulyás Gergelyt, aki gyáva fideszes módjára nem merte belemondani a kamerába aljas politikájuk következményeit és az alábbi választ adta: “A Közép-európai Egyetem továbbra is itt marad Budapesten”

Egy középső csoportos óvodás bátorságával meri csak vállalni a Fidesz a CEU elköltözésének következményeit. Gulyás Gergely, fideszes miniszter, amikor az ATV a CEU elköltözéséről kérdezte, nem mert egyenesen válaszolni és inkább azt felelte, hogy a Közép-európai Egyetem továbbra is itt marad Budapesten.

Az ATV riportere azonban felhívta a gyávaságtól hablatyoló fideszes politikus figyelmét arra, hogy a Közép-európai Egyetem nem ugyanaz az intézmény, mint a CEU. Erre azonban egy óvodás érettségével felérő választ adott: “ha lefordítom, akkor az”. Már csak bibibi, hiányzott a végéről.

ATV riportere tett még egy kísérletet arra, hogy a miniszter felelős politikushoz méltó gerinces választ adjon, hogy de a CEU akkor marad vagy nem? , de a miniszter  csak az előző, nem a CEU-ról beszélő válaszát ismételte meg: “a Közép-európai Egyetem marad”.

Nos, mi az ha nem gyávaság, hogy mindent megtesz a kormány, hogy elkergesse a CEU-t és amikor ez megtörténik akkor nem meri belemondani a kamerába az igazságot?

Oszd meg, hogy mindenki lássa, a Fidesz még ahhoz is gyáva, hogy vállalja a tettei következményeit.

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here