Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Érdekes nézni és figyelni, hogy a közvélemény, hogyan reagál arra, hogy az egyik mentor Gigi nem adott a műsorban széket a mentoraltjának Takának. Szomorú a következtetés: fogott a társadalmunkon az Orbáni-átok.

Neki estek Facebookon az X-faktor egyik mentorának Radics Giginek azután, hogy most hétvégén a saját mentoráltja ellen szavazott.  Gyűlölködnek, szidják és gyalázzák.

Igazából a jelenség másra is magyarázatot ad: miért tűri el a magyar társadalom, hogy Orbán és a Fidesz kitömi a haverokat és rokonokat. Miért nem háborodunk fel, hogy nem a teljesítmény, hanem a kapcsolatok számítanak.

Sőt! Radics Gigi nem csinált mást, mint egy versenyzőnek a teljesítményét értékelte és arra mondta azt, hogy ez nem érdemel továbbjutást. Igen, a saját borjának, pereputtyának, mentoráltjának, aki valóban igen csak gyengén énekelt.

Megdöbbentő, hogy a magyar társadalom nem ünnepli tapsolva ezt a tökös csajt, aki azt mondta, hogy nem azt nézi, hogy kije, mije a versenyző, hanem hogy mit tett le az asztalra és ez alapján döntött.

Hanem ellenkezőleg, neki esett a közvélemény, hogy mer valaki kilépni a teljesítmény nélküli uram-bátyám, komám-sógor világból? Hogy meri azt mondani egy havernak, hogy ez gyenge volt, nincs tovább jutás? Hát nem ehhez vagyunk szokva.

Ez maga az orbáni átok. Már természetesnek vesszük, hogy nem kell tudni énekelni, előadni a produkciót, hogy tehetségesebb, felkészültebb legyek a többinél, csak az a fontos, hogy a mentorok bírjanak.

Pedig Radics Gigi jól döntött, ő ott egy zsúri tag, aki szakmai szempontok alapján és nem haveri alapon értékel. S igen, ha egy produkció gyenge, lehet bármennyire is jó haver valaki, nem mehetne át egy normális világba.

Csak gratulálni tudok Radics Giginek ahhoz, hogy szembe mert nézni, ha nem is biztos, hogy tudatosan ezzel a világgal. Sokkal de sokkal jobb hely lenne Magyarország, ha azok akik döntenek nem azt néznék folyton, hogy ki, kinek a kije, hanem azt, hogy mit tud.

Max riszpekt Radics Gigi!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here