Azért van abban valami perverz, hogy a Fidesz megpróbálja megmagyarázni az embereknek, hogy igazából a brutális túlmunkát lehetővé tevő rabszolgatörvény  nekik jó. Ma az ügyeletes kioktató Fidesz mester, Böröcz László volt, aki amúgy a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak az elnöke

Böröcz László közölte: a munka törvénykönyvének most tervezett módosítása is azt szolgálja, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat. Mert mint ha most lenne bármi akadálya ennek?

Mondjuk honnan is tudná ezt az ifi fideszes Börcz, hiszen az elérhető nyilvános önéletrajza alapján egy órát nem dolgozott a Fideszen illetve a politikán kívül máshol.

Persze Böröcz még a tüntető dolgozókat szépen leszocizta, meg elmondta, hogy a szocik alatt mennyire de szörnyű volt a munkások helyzete. Külön kedvencem, hogy Böröcz szerint az MSZP kormány alatt egymillió munkahely szűnt meg.

Igazából, ha megszűnt volna tényleg egymillió munkahely, akkor ez azt jelentette volna, hogy minden 3.-4. ember elvesztette volna az állását. De ezt ő már nem bírja összetenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here