Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó már beszámolt róla, hogy a mai szakszervezeti tüntetés után az MSZP bekeményített. A tüntetés végén Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke felszaladt a színpadra, és felszólította a tömeget, hogy menjenek a Kossuth térre.

Az MSZP politikus hívó szavára a tüntetők meg is indultak a tér felé. Először kb. 60 rendőr próbálta megállítani a térre igyekvő kb. 2-300 fős tömeget, de gyorsan felállt egy elég masszív rendőrsorfal, így úgy látszott sikerült megállítani a tiltakozó munkavállalókat.

Komjáthi Imrét ekkor teperték le  a rendőrök, a legnagyobb baloldali párt az incidensről közreadott egy videót és közleményben tiltakozik az eset miatt.

Mint írják, az MSZP tiltakozik az ellen az eljárás ellen, ahogyan a párt alelnökét Komjáthi Imrét a földre teperték a karhatalom emberei a Kossuth téri szakszervezeti tüntetésen. Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Komjáthi Imre csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt lévő Kossuth tér visszafoglalását.

Komjáthi Imrét a rendőrattak után térdsérüléssel kórházba szállították, jelenleg a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják. Az MSZP továbbra is kiáll a munkavállalók jogaiért, valamint minden politikusáért, aki síkra száll a munkavállalói jogok mellett. Büszkék vagyunk Komjáthi Imrére!- zárul a párt közleménye.

Amúgy az eset után Komjáthi Imre is megszólalt, a Hír Tv híradójának azt mondta, hogy azért intézte ezt a kezdeményezést, mert hat gyermekes családapaként 33 évet dolgozot a vegyiparban, ő pontosan tudja, hogy mit jelent a 400 óra túlóra, de a parlamentben alvó képviselőknek fogalmuk sincsen. Egyszerűen nem zárulhat úgy le a tüntetés, hogy ne történjen valami- mondta a politikus.

A szakszervezeti tüntetés után, amúgy sikerült kb. 1000 tüntetőnek végül is bejutnia a Kossuth térre, ahol a parlament lépcsőéig jutottak.

A propaganda média nem fog beszámolni az MSZP-s politikus tisztességes kiállásáról ezért arra kérünk oszd meg ezt a videót, hogy mindenki lássa: elég volt!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here