Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma reggel tíz órától gyülekeznek a fővárosi Jászai Mari téren a szakszervezeti tüntetés résztvevői, azonban a tér kicsinek bizonyult.

Hétfőn azért hirdetek mára tüntetést a szakszervezetek, mert a rabszolgatörvénnyel kapcsolatos egyeztetések a Fidesszel sikertelenek voltak.

10:30-kor a helyszíni tudósítónk becslése szerint már tízezres lehet a tüntető tömeg. Elmondása szerint a Duna felső rakpartján, a Margit hídon egészen az OTP Bank és a 2-es villamos végállomásáig állnak a tüntetők.

Megjegyezte, hogy sokan jöttek transzparensekkel és sokan vettek fel a szakszervezetükhöz kötődő öltözéket, vagy hoztak olyan zászlót. Kiemelte, hogy  sokan eleget tettek az MSZP kezdeményezésének és sárga láthatósági mellényben érkeztek a tüntetésre.

Megjegyezte azt is, hogy a politikusok közül eddig látta Tóth Bertalant az MSZP elnökét, Ujhelyi Istvánt, az MSZP Európa Parlamenti képviselőjét és Varga László szocialista országgyűlési képviselőt is.

Fél tizenegyig a Jászai Mari tér közepén egy rögtönzött agora keretében szakszervezeti vezetők mondták el szabadon, hogy mit gondolnak a rabszolgatörvényről.

A tüntető tömeg 11 órakor indul el az Alkotmány utcába.

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here