Ameddig az ellenzék és a szakszervezetek demonstráltak, a Fidesz gyalázatos rabszolgatörvénye ellen, addig újabb alávaló döntést hoztak meg Fideszék.

A Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság (KNEB) pénteki ülésén döntött arról, hogy eltávolítják Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről.

A döntés különösebb meglepetést nem okozott, hiszen a KNEB egy igazi Fidesz gyűjtő bagázs. Olyan Észak-Koreásan egyetlen ellenzéki tagja sincsen, a demokrácia jegyében az elnöke, a tök független Kövér László fideszes házelnök, tagja a fideszes Halász János,  Such György, az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója, Szakály Sándor történész, a Fidesz-közeli VERITAS Történetkutató Intézet főigazgatója és Wachsler Tamás, a Steindl Imre Program vezetője.

Persze a Fideszéket az sem zavarta, hogy a szobrot Demján Sándor nagyvállalkozó adományából állították, aki még életében úgy rendelkezett, hogy „Nagy Imre szobrának áthelyezése esetén visszavonom adományunkat” – ezt Demján 2012-ben írta Tarlós István főpolgármesternek címzett nyílt levelében.

Kövér László egy interjújában ugyanis már akkor megpendítette, hogy elvitetné a Vértanúk teréről az 1996-ban átadott emlékművet.

Demján Sándor idén tavasszal meghalt, így bármilyen gyomorforgató de a Fidesz aljas terve elől elhárult az utolsó akadály, mit számít nekik egy elhunyt ember akarata. Mit számít nekik egy mártír miniszterelnök nagysága?

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz milyen aljasan jár el, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy köpi pofán magát az az ifjú Orbán, aki Nagy Imre újratemetésén mondott beszédet!

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here