Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesszel szimpatizáló, egyik vélemény blog „A kommunisták és a bunkók visszatértek a budapesti utcákra” címmel számolt be egy névtelen posztban a szakszervezeti tüntetésről. Az ügy külön érdekessége, hogy a posztot megosztotta a Bayer Zsolt baráti kör Facebook oldal is.

 

Most a munkavállalók ellen kezdett el uszítani a Fidesz propaganda gépezet egyik hanyatló csillaga, ugyanis a tízezres nagyságrendű szakszervezeti tüntetésről a fideszes „Ez a tuti” blog „A kommunisták és a bunkók visszatértek a budapesti utcákra” címmel írt beszámolót.

Azért tüntettek a munkavállalók a fővárosban, mert a Fidesz úgy módosítaná munkatörvénykönyvét, hogy az lehetővé teszi a 400 órányi túlórát, amit 3 évente kell elszámolnia a munkáltatónak a dolgozó felé.

A Fidesz propagandistája blogposztját is a munkavállalók becsmérlésével kezdi, mint írja „Egyszerűen hihetetlen: 2018-ban kommunisták tüntetnek a pesti utcán”. Majd gyalázkodó állítását egy, amúgy a munkásmozgalmi és szakszervezeti jelszót ábrázoló, a „Munkásököl vasököl odaüt, ahova köll” feliratú transzparenssel igyekszik alátámasztani

Azon túl, hogy a névtelen poszt író a címben sértegeti a dolgozókat és megkezdte ellenük a fideszes uszító propagandát, túl sokat nem írt. Egy pár másik tök irreleváns transzparenst illesztett be a posztba, ami szerinte alátámasztja a gyalázó jelzőit a tüntetőkre. De még, ahhoz is gyenge.

Több blogon és a Facebookon azonban tévesen kezdett el terjedni, hogy a poszt Bayer Zsolt hivatalos blogján jelent meg, – kár tagadni-  mi is majdnem beszívtuk, hiszen ugyanazon a blogfelületen van ez a blog bejegyzés is, ahol a Bayer blogja is és ráadásul a munkásokat gyalázó posztot megosztotta a Bayer Zsolt baráti kör Facebook oldal is. Ez az oldal, mely előszeretettel osztja meg Bayer írásait és azonosul szellemiségével.

De az nem vitás, hogy beérni látszik az a Bayeri munka, hogy keltsünk rögtön gyűlöletet, azon csoportok ellen, akik nem tetszésüket fejezik ki a kormány munkája ellen. Most névtelen posztban.

Nekem csak egy kérdésem van, tisztelt dolgozók ezt meddig tűrjük még? Meddig tűrjük, hogy kényelmes irodákban ücsörgő propagandisták sértegetik és becsmérlik azokat, akik dolgoznak és güriznek?

Kedves olvasónk, oszd meg ezt a posztot, ha téged is felháborít, hogy nem elég, hogy a Fidesz elveszi a dolgozók szabadidejét, de még névtelen posztokban katonái alázzák és mocskolják őket!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here