Kunhalmi Ágnes interjú, MSZP

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke ma sajtótájékoztatót tartott, a tegnapi szakszervezeti tüntetéssel és a Fidesz rabszolgatörvényével kapcsolatban. A politikus ismertette, hogy milyen hatásai lesznek a dolgozókra ennek a gyalázatos törvénynek.

 

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke mai sajtótájékoztatóján azt hangsúlyozta, hogy Magyarország a rendszerváltás után nem juthat el odáig, hogy 400 órás túlórára kötelezhessék a dolgozókat.

Majd Kunhalmi azt mondta, hogy nem szabad, hogy hat napos munkahetet vezessenek be, mert ez kvázi azt jelenti, hogy akár szombaton is dolgoztathatják a munkásokat.

Azt is kifejtette, hogy nagyon cinikusnak tartja azokat a mondatokat, amelyek elhangoztak a Fidesz politikusaitól a rabszolgatörvénnyel kapcsolatban. Lényegében hülyének nézik a dolgozókat, mondta az MSZP-s politikus.

A politikus elmondta azt is , hogy ennek a törvénynek nagyon súlyos következményei lesznek, elsősorban egészségügyi, hiszen kimerültség fogja jellemezni, a már egyébként is sokat dolgozó magyarokat.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a magyar családok szét fognak zilálódni, ha ennyire túlhatják a szülőket. Továbbá arra is figyelmeztet az MSZP-s vezető , hogy a munka körülmények romlása, ahhoz fog vezetni, hogy még többen mennek külföldre.

Majd Kunhalmi Ágnes kitért arra is, hogy Orbán nem a dolgozók, hanem a multinacionális cégek oldalára ált.

Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatójáról nem fognak korrektül beszámolni a propaganda médiumok, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki tudja, milyen hatásai lesznek a Fidesz rabszolgatörvényének.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here