Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap megszavazta az LMP Puzsér Róbertet főpolgármester jelöltnek, nagyjából pont nem is nagyon érdekel. Kb zsák a foltját. Azonban a tegnapi beszámolókból kiolvasható egy ennél is érdekesebb dolog: az LMP véletlenül megírta mennyire is jelentéktelen.

Az Azonnali azt írja, hogy az LMP kongresszusa 26 igen, 1 tartózkodás és 6 nem szavazattal megszavazta, hogy Puzsér Róbertet támogatja a főpolgármester-választáson.

Ez volt az sor, ahol felkaptam a fejem, hogy mi van? 26 igen, 1 tartózkodás és 6 nem. Magyarul 33 ember döntene arról, hogy ki is legyen Budapest főpolgármestere? Ez az LMP kongresszus mérete? Igen jól tetszik látni, egy combos középiskolás osztály méret.

33 idióta faszkalap döntéséhez kellene igazodnia a 1,5 milliós ellenzéki sokaságnak, de most tényleg?

De azt se felejtsük el,  hogy ennek a pártnak a kongresszusa döntött arról, hogy nem működnek együtt senkivel sem a parlamenti választásokon.

Most meg 33 ember összeült és eldöntötte, hogy Puzsér Robika a legtutibb Budapestnek.

Ne haragudjatok, de én erre csak azt tudom mondani, hogy ez szörnyen komolytalan és nevetséges is, hogy 33 zömében neve nincs ember döntéséhez kellene idomulni. Egy nagy lószart.

Ki kell mondani: ha egy pártban 33 ember dönt egy ilyen súlyú kérdésben az szánalmas és az a párt teljesen súlytalan és nem lehet komolyan venni.

33 ember nem dönthet el egy ilyen fontos kérdést. Külön poén, hogy igazából csak 26 szavazta meg Puzsért. Az azért jó, mert van 26 ember aki szerint alkalmas.

Nos szimplán forma logika alapján: Puzsér Róbert 26 ember jelöltje. Puzsér Róbertnek tagnap arról lett papírja, hogy van 26 ember aki támogatja.

Na tudjátok mit cuncikáim, mind a 33 elhúzhatnátok most már a francba…

Oszd meg ezt a posztot, ha neked is eleged van abból, hogy az ellenzéknek 33 ismeretlen ember döntéséhez kellene igazodnia, oszd meg, hogy mindenki lássa milyen súlytalan és komolytalan párt az LMP.

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here