A fideszes képviselő szerint, sokan azért mennek külföldre, mert itthon nem lehet eleget túlórázni. Igen, ezt sikerült belemondania Révész Máriusz, fideszes országgyűlési képviselőnek az Index kamerájába.

Nagyot megy még mindig a Fidesz-kommunikáció, görcsösen igyekszik meggyőzni az embereket arról, hogy igazából tök jó nekik az, hogy 400 órát túlórázhatnak.

Egy újabb briliáns érvet mutattak be Fideszék a rabszolgatörvény kapcsán: Révész Máriusz szerint, ugyanis sokan azért mennek külföldre, például Ausztriába, mert itthon nem lehet eleget túlórázni.

Szóval a Fidesz csoda politikusa az alábbit bírta mondani: A munkavállalóknak azért érdeke, mert van olyan élethelyzetben sok ember, aki rá van kényszerülve, hogy pénzt keressen, dolgozzon. Most a jelenlegi szabályozás egyébként megtiltja. Nagyon sokan egyébként ezért mennek külföldre, és például Ausztriába.

Én beszéltem olyan emberekkel, akik 3-4 hónapot szabadnap nélkül lehúznak egy szállodában, mert így tudnak pénzt keresni, Magyarországon erre – hogyha valaki többet akar dolgozni, és ezért több pénzt akart kapni – egész egyszerűen nem volt lehetőség. Ezért fogom megszavazni.

Akkor tessék érteni, a Fidesz olyan világot szeretne, ahol az emberek akkor tudnak kijönni a fizetésükből, hogyha 3-4 hónapot megállás nélkül güriznek.  S nem értik, hogy ez miért rabszolgatörvény.

Csendben jegyzem meg, azért mennek külföldre a magyarok, mert Ausztriában magasabbak a bérek, mint itthon és nem azért mert Ausztriában többet lehet túlórázni.

Arra kérünk, oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, mennyire el vannak tévedve Fideszék, mennyire nem tudják, hogy mi van a dolgozó emberekkel.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here