Tegnap az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt a vendége Palkovics László a Fidesz illetékes csoda minisztere. A beszélgetés egy pontján belerúgott egy szépet Pokorni Zoltán szintén fideszes oktatási politikusba, aki elődje is volt valamikor a miniszteri székben.

A TV riport közepén a  közoktatásban zajló folyamatok kerültek szóba , Palkovics László ezekkel kapcsolatban azt mondta: a kormány mindent megtesz azért, hogy a gyerekek ne vesszenek el az iskolarendszerből.

Erre a kijelentésére a riporter beidézte, hogy Pokorni Zoltán, a Fidesz korábbi oktatási minisztere szerint 16 évesen a gyerekek egy része „megy a lecsóba”.

Már a párttársának erre a kijelentésére is támadólag reagált a Fidesz minisztere, kioktatólag azt mondta, hogy Pokorni Zoltánnak érdemes lenne az aktuális statisztikákat tanulmányozni.

A riporter megjegyezte, hogy de hát  ez Pokorni szakterülete. Palkovics azt válaszolta, hogy az már régen volt, azt sugallta, hogy Pokorni nem naprakész közoktatás-ügyben  hiszen polgármesterként dolgozik.

Nyilván a propaganda média nem foga arról beszámolni, hogy mára médiában üzengetnek egymásnak a Fidesz politikusai, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot.

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here