Kálmán Olga, a népszerű műsorvezető sem hagyta szó nélkül a rabszolgatörvény botrányos parlament megszavazását. Facebook oldalán írta meg a véleményét, melyhez egy botrányos Orbán fényképet is mellékelt,  íme:

 

Rabszolgatörvény -így fog bevonulni a történelemkönyvünkbe. Hogy a mai nap milyen szócikk alatt, az még nem dőlt el. Eddig egy javaslatom lenne: a Csakazértis Nap. Ez a kép azt hiszem mindennél többet mond el a történtekről.

Igen, rossz a minősége, hiszen Tordai Bence (MSZP- Párbeszéd országgyűlési képviselője) live közvetítéséből fotóztam ki. Magyarország miniszterelnöke éppen szavaz. A kupolát nézve, oda se figyelve, egyik kezét zsebre vágva, gépiesen gombot nyomogat.

Csak azért is. Tiltakoznak a szakszervezetek, a pártok, a felmérések szerint a megkérdezettek nagytöbbsége – és? Akkor is! Csak azért is! Nem akarjátok? -és? Akkor is. Csak azért is. Mert itt az van, az lesz amit én akarok, és nem az, amit ti.

Csak azért is!
A legfurább, hogy ebből pl. a gyerekek úgy 5-6 éves korukban ki szoktak nőni….

Ha szerinted is botrányos a zsebbe dugott kezű Orbán-kép, amit Kálmán Olga közreadott oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan döntött az emberek sorosáról a miniszterelnök!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here