Mostanra a város különböző pontjai vonuló tüntetők egyesültek a Kossuth téren lévőkkel, így már egy nagyobb, több ezres tömeg skandálja a parlament épülete előtt, hogy „Orbán, takarodj!”- jelenti a Mérce, hasonlókról ír a HVG is.

Hatalmas botrány közepette a fogadta el a parlament a Rabszolgatörvényt. Ezután a Kossuth téren tüntetés tört ki (erről itt írtunk). Majd a nap folyamán volt tüntetés a Fidesz székháznál és tüntetők foglalták el a Lánchidat is.

Visszanéző:

Sok portál közvetít élőben. Pl a HVG, Merce is.

Most (20:30) több ezres tömeg tüntet a Kossuth téren is, folyamatosan érkeznek az újabb tüntetők, sőt a HVG arról ír, hogy többen úgy tervezik, hogy ott töltik az éjszakát, ahhoz  sátrakat is vittek magukkal, amit elkezdtek felállítani. Közben pedig zúg az Orbán takarodj.

Nagyon nagy a rendőrségi készültség, négy-öt sorban sorakoztak fel a rendőrök a Parlament előtti lépcsőn, készenlétiek mellett sárga mellényben is állnak.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here