Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma botrányos körülmények között döntött a parlament a rabszolgatörvény elfogadásáról. Az ellenzék lezárta a pulpitust, így a levezetőelnök nem a helyén vezette az ülést, már ez is szabálytalan de történt más csalás is, ami megkérdőjelezi a szabályos szavazást.

Tordai Bence, az MSZP- Párbeszéd képviselője gyakorlatilag az egész botrányos szavazást közvetítette Facebook oldalán egy terjedelmes videóban.

Ebben a videóban van egy rész, amikor az ellenzéki képviselő bemutatja, hogy a parlamenti szavazógépek képviselői kártyák nélkül működnek.

Ha egy parlamenti képviselő bemegy az ülésterembe, akkor be kell helyezni az arcképes képviselői kártyáját a padsor alatti kártyaolvasóba. Ezzel igazolja, hogy ő ül ott és jelen van a szavazáson, ami a ház határozatképessége szempontjából fontos.

Majd a szavazásnál azt is a kártya igazolja, hogy ő szavazott és ez alapján kerül rögzítésre, hogy hogy szavazott.

Nos a mostani botrányos szavazáson a képviselők kártya nélkül szavaztak, így nem lehet tudni, hogy egyáltalán határozat képes volt-e a parlament és azt se, hogy vajon az a képviselő szavazott-e egyáltalán, aki gombot nyomot, sőt azt se, hogy egyáltalán ott volt-e az a képviselő, akinek a nevében szavazat került rögzítésre, hiszen kiiktatták a személyazonosításra alkalmas képviselői kártyákat.

Ez önmagában is azért furcsa, mert elvileg képviselői kártya nélkül nem működik a szavazógép, nos innentől kezdve felmerül egy kérdés, vajon korábbi szavazásoknál is történt-e ilyen csalás?

Oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: lebukott a Fidesz már a parlamenti szavazásokat is elcsalja.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here