Mindenképp meg akarja akadályozni az ellenzék a túlóratörvény megszavazását. Erről, illetve több fontos javaslatról a napirend szerint délelőtt 10:15-től dönt volna a parlament, azonban az ülés nem tudott  elkezdődni mert a baloldali ellenzék meghekkelte a tisztelt házat. 

Több ellenzéki képviselő  az ülés kezdete előtt felsorakozott a levezető elnök pulpitusánál, és elállják a lépcsőt. MSZP-s, DK-s és párbeszédes képviselők így akarják megakadályozni az ülés elkezdését.

A képek tanulsága szerint az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Tóth Bertalan Gurmai Zita, Korozs Lajos ; a Párbeszédből Szabó Tímea, Tordai Bence és Mellár Tamás; de az akcióhoz Szél Bernadett, Szabó Szabolcs és Bősz Anett független képviselők is csatlakozott.

A pulpitus másik oldalán pedig DK-s képviselők állnak, Gréczy Zsolt, Vadai Ágnes, Székely Sándor és Hajdu László képezi a torlaszt. és szocialista Hiszékeny Dezső is.

A Jobbik képviselői a helyükön maradtak, LMP-seket nem látni a lépcsőnél.- írja az Index

A merce.hu Országházban tartózkodó tudósítói arról értesültek, hogy a parlamenti őrség felfüggesztette az épületbe való beléptetést. Ma már nem adnak ki több napi belépőt és sajtóbelépőt sem. Sőt a már kiadott, de még át nem vett belépőket sem fogják átadni az igénylőknek.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here