Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pintér Sándor, a Fidesz belügyminisztere közleményben azt írja, hogy a demokráciát megzavarták a tüntetők, akiket ő csak rendbontóknak hív. Sajátságos demokrácia értelmezés következik a Fidesztől.

A demokráciát rendbontók zavarták meg ( :)))) ), azok, akik arcukat elfedve összetévesztették a demokráciát a törvénytelenséggel, a szabad véleménynyilvánítás jogát az erőszakkal – szögezte le Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön, az előző napi budapesti demonstráción történteket értékelve.

A miniszter kiemelte: nem lehet a demokrácia része az a tüntetés, amelyen durván megsértik a törvényeket, és amelynek biztosítása során kilenc rendőr szenved sérülést.

A miniszter rámutatott: a közelmúltban ilyen mértékű és intenzitású támadás nem ért magyar rendőrt.

A rendőrök „testi épségük kockáztatásával még akkor is rendíthetetlen nyugalomról, türelemről tettek tanúbizonyosságot, amikor sorozatos támadás érte őket” – fogalmazott Pintér Sándor, aki a kormány nevében köszönetet mondott a biztosításban résztvevő rendvédelmi állomány helytállásáért.

A belügyminiszter hozzátette: a rendőrség továbbra is biztosítja a békés gyülekezési jogot, de a „fokozatosság, a szükségesség és az arányosság figyelembe vételével gátat fog szabni az erőszaknak”.

Kiemelte továbbá, hogy „a törvényeket Magyarországon mindenkinek be kell tartania, a rendőrség elsődleges feladata a törvényes rend garantálása és biztosítása” – olvasható a Belügyminisztérium közleményében.

Ő ja, Sanya csak a Fidesznek nem kell betartani a házszabályt, amikor a rabszolgatörvényről szavaznak a parlamentben. Csak csendben jegyzem, meg hogy amikor Fideszék kockakővel dobáltak, meg autókat gyújtottak fel az békés tüntetés volt.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here