A tüntetők egy része füstgránáttal dobálta a rendőröket, de akadtak olyanok is, akik a békés tüntetés szellemében rózsát tűzdeltek a rohamrendőrök egyenruháira.

A HVG 21 órakor a megmaradt tüntetők létszámát 2-3 ezer emberre tette, majd arról számolt be a portál, hogy a rendőrök felszólították a tüntetőket, hogy hagyják el a teret.

A HVG azt is írja, hogy már el is kezdte a hatóság feloszlatni a tüntetést. Erről más hírforrás nem számolt be. A HVG megjegyzi, hogy a rendőrök nem is hangosbemondón keresztül figyelmeztették a tüntetőket, sokan nem is halhatták, mire kéri őket a hatóság.

A Mérce azt írja, hogy a tegnapi estéhez hasonlóan a rendőrség ma is paprikasprét vetett be a tüntetők ellen.

A parlament főbejáratánál történt az eset, a tüntetők öklendezve rohantak a déli kapu felé. A mérce helyszíni tudósítója újra közelről, az arcába kapta a paprikasprét, a HVG azt írja, hogy most többet fújta ki mint tegnap.

A HVG arról is beszámolt, hogy a könnygázhasználattal egyidőben, Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője egy Európai Uniós zászlót lógatott ki a parlamentből.

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here