Nem hagyják abba, folytatják a demonstrációt a tegnapi spontán tüntetés résztvevői. Azután tört ki tüntetés tegnap délután, hogy a parlament botrányos körülmények között elfogadta a rabszolgatörvényt. Ma este is lesz tüntetés a Kossuth téren, a rendőrség is készül az eseményre. 

Több portál is beszámolt róla, hogy ma (december 13) estére a Szabad Egyetem csoport és a Hallgatói Szakszervezet közös tüntetést szervez  a Kossuth térre a rabszolgatörvény ellen.Tehát folytatódik a tegnap demonstráció ma is.

A diák-munkás szolidaritás jegyében öt órától várják a résztvevőket egy békés tiltakozásra. Azonban, a demonstrációról szóló felhívásában azt kérik, hogy csatlakozók étellel-itallal és meleg ruhával készüljenek, mert több órát terveznek maradni, tehát aki csak később tud csatlakozni az is várják.

A 168 óra tudta meg, hogy tüntetést amúgy bejelentették, a hatóságok pedig elfogadták.

Sőt a sajtóban megjelent képek alapján készülnek is a rendőrök a demonstrációra. Oláh Lajos, a DK parlamenti képviselője Facebook oldalán posztolta azt a  fotót, melyen az látszik, hogy IFÁ-kkal szállítják a kordonokat a Kossuth térre, vélhetőleg a parlament köré fognak kerítést építeni.

A propaganda média, tegnap inkább egy karácsonyi vásárról tudósított, nem az ellenzéki tüntetésről. Ezért arra kérünk, oszd meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson: ma is tüntetés a Kossuth téren!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here