forrás: Pécsi Stop
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Budapest mellett ma este (pénteken) Pécsen is hatalmas tüntetés volt. Baranya megye székhelyén kb 1000 ember vonult az utcára. Egyértelműen a Fidesz és Orbán politikája ellenes jelszavakat skandáltak. Majd a Fidesz-propaganda média helyi székházát is meglátogatták.

A  Szabad Pécs arról számolt be, hogy a tüntetést bár a Momentum szervezete, de csatlakozott, hozzá az LMP, MSZP, DK és Jobbik is.

A portál azt írja, hogy a fókuszában ugyan elvileg a “rabszolgatörvény” állt, de valójában – ahogy a budapesti demonstrációk is – pillanatok alatt általános kormányellenes megmozdulássá alakult ki Pécsen.

Orbán, takarodj!, Mocskos Fidesz, Demokráciát!, Diktátor, Nem félünk, Túlórázni jöttünk, ezek voltak a leggyakrabban visszatérő skandálások.- számolt be a portál

A pécsi Kossuth téren Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő mondott beszédet. Többek között arról beszélt, hogy valami megmozdult az országban, ezt nem csak az elmúlt napok tüntetései mutatják, hanem az az aktivitás is, amit az európai ügyészséghez való csatlakozás érdekében elindított aláírásgyűjtésen tapasztalt.  Ahogy fogalmazott, a rendszer zsoldosai azok a propagandisták, akik hazugságokat terjesztenek, embereket járatnak le napról napra.

Hadházy beszéde után, bár az eredeti vonulási tervben nem szerepelt, a tüntetők meglátogatták a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Fideszes- propaganda média a Mediaworks helyi lapjának, a  Dunántúli Naplónak a belvárosi szerkesztőségét is. Matricákat ragasztottak az ajtóra és tojással dobálták meg a székházat.

Útközben elvonultak a polgármesteri hivatal előtt is, ahol a fideszes városvezető, Páva Zsolt távozását követelték. Egyes tüntetők ennek a kívánságuknak a „Röpülj, Páva!” felkiáltással adtak hangot.

A címlap fotónk a Pécsi Stopról származik, további képeket a pécsi tüntetésről ott találsz!

Oszd meg, hogy más is lássa: Baranya is tiltakozik a Fidesz alávaló politikája ellen!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here