Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Torzsa Sándor, az MSZP társult ifjúsági szervezetének, a Societasnak az elnöke egy ironikus írásban csinált hülyét Budai Gyulából, a Fidesz képviselőjéből, aki elképesztő állításokat mondott Kunhalmi Ágnesről az MSZP parlamenti képviselőjéről.

Torzsa Sándor, a Societas elnöke a saját Facebook oldalán tette közre „Kunhalmi a K1 harcos” című írását, melyben Budai Gyula elképesztő állításaira reagál.

A fiatal MSZP-s beszámol az írásában arról, hogy Budai Gyula, a Fidesz parlamenti képviselője, a következő mondatokat állítja Kunhalmi Ágnesről, az MSZP parlamenti képviselőjéről: „Az első alkalommal olyan lendülettel futott, hogy mikor felálltam, nekem jött, és csak a mögöttem lévő képviselőtársamnak köszönhetem, hogy nem estem be a padsorok közé,” „Kunhalmi Ágnes meglökött, én megfogtam a kezét, de kirántotta, és ahogy kirántotta, felütötte az államat.” .

Torzsa a fenti állításokra, az alábbit írja:

„Nos én erre csak azt tudom mondani, hogy véletlenül se tévessze meg a fideszesek éleslátását, hogy Kunhalmi vasággyal együtt sincs 50 kiló. Köztudott tény, hogy Kunhalmit Soros Györgyék Grúziában még középső csoportos óvodás korában K1 ketrecharcosnak képezték ki.

Amit Budai Gyula mond, az teljes egészében biztos is, hogy úgy is van, hiszen Kunhalmi egyetlen kézemelése erősebb még az Orbánnal barátkozó Chuck Norrisnál is. Jó, nem véletlenül volt az általános iskolában a beceneve Kunhalmi „vörös csontroppantó” Ágnes.

Az egyik fiú osztálytársa elárulta nekem, Kunhalmi akkor még egyetlen egy fújásával képes volt kiteríteni a fél osztályt. Bár Budai Gyula állításait egyetlen videóval sem tudja alátámasztani, sőt az ellenkezője derül ki, de aki nem hiszi, hogy Kunhalmi Ágnes egy K1 harcos annak itt egy minden kétséget kizáró fénykép:”

Majd a kommentekben még Torzsa azt is megjegyzi, hogy Kunhalmit a szülei igazából medveszalonnával etették.

Kedves olvasó, arra kérünk, hogy oszd meg te is ezt az írást, hogy másoknak is essen le a humor és az irónia segítségével, hogy Budai Gyula állításai egy K1 ketrecharcos Kunhalmit írnak le és ilyen fizikai erővel nyilván nem rendelkezhet a politikusnő.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here