Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több hírportál is beszámolt róla, hogy törvénytelen volt ,hogy a rendőrök kamerába mondatták a tüntetőkkel a nevüket tegnap. Az MSZP alelnöke egy szarkasztikus javaslattal élt, hogy mit mondjanak a tüntetők, ha mai tüntetésen is így járna el a rendőrség.

Pénteken hajnalban, miután a rendőrség kisebb csoportokra bontotta a csütörtök éjjel még a Kossuth téren tüntető tömeget, az embereket csak akkor engedték elmenni a körútról, miután kamerába mondták a nevüket. Ezt a rendőrök valószínűleg a tüntetők később azonosítása érdekében tették, de a pontos okot egyelőre homály fedi.

Asbóth Márton, a TASZ projektvezetője a 444 kérdésére elmondta, ez a rendőri eljárás egészen biztosan nem volt jogszerű, a rendőrségi törvényben ugyanis nincs leírva, hogy a rendőrök tehetnek ilyesmit. A dolgot súlyosbítja, hogy a rendőrök addig nem is engedték el a körbezárt tüntetőket, amíg nem voltak hajlandóak kamerába mondani a nevüket.

Az ügyben facebook oldalán megszólalt Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke aki szarkasztikusan azt javasolja a tüntetőknek , hogy mindenki Soros Györgyként mutatkozzon be, lakcímként pedig Bp. XIII. kerület, Élmunkás tér 400-at mondjon be!

Természetesen ma is folytatódnak a tüntetések a   fővárosban, a Kossuth téren 17 órától kezdődik a demonstráció, felszólal többek közt Szíjártó Imre CEU-s hallgató,  és Hercegh Mária, a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nőtagozatának vezetője, Kunhalmi Ágnes az MSZP képviselője, Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa is.

Téged meg arra kérünk kedves olvasó, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy az MSZP alelnök szellemes ötlete minden tüntetőhöz eljusson!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here