Több portál is beszámolt már az MTV hírhamisításáról, ez annyira kemény hogy erre Sztálin is emelné a kalapját. Egy ilyenért normális országban, minimum elbocsájtás jár.

Ki ne ismerné Marx tőkéjét, vagy a baloldali rigmust, hogy döntsd a tőkést. Nyilván egyik sem Tőkés László fideszes EP-képviselőre vonatkozik. Igen jól sejted ezt sikerült az MTV-nek nagyon tudatosan összemosnia.

Persze tegyük hozzá, hogy arról nagyon nem számolt be a közpénz milliárdokból működő csatorna, hogy hányan voltak, mik voltak a követelések vagy hogy a rendőrök milyen túlkapásokat követtek el.

Ha szerinted is az MTV hírhamisításra Sztálin megemelné a kalapját, oszd meg, hogy mindenki lássa mennyire lehet hinni a propaganda médiának, hogy nem mernek beszámolni a tüntetésekről korrekten.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here