Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos drága jó magyar ne lepődjél meg, ha rabszolgatörvény elfogadása után egyre több ilyen hír lesz. Persze a multi nem hülye, ja hogy lehet túlóráztatni? Akkor minek is fizetnék én annyi munkást?

 

Nem állítom és nem is tudnám bizonyítani, hogy a most bejelentett Magyar Telekom 400 fős leépítése mögött egyértelműen a Fidesz rabszolgatörvénye áll. De azt igen, hogy a rabszolgatörvénynek igen is lehet egy ilyen hatása.

Tök logikus, ha egy munkafolyamatot eddig, heti 8 órában 10 munkás látott el, akkor ha egy munkás dolgozhat 10 órát, akkor elég lesz már csak 8, így kettőt el lehet küldeni. Hát minek fizetni annyi embert, ha most már kevesebb is el tudja látni ugyanazt a munkát!

S érdekes eddig a munkaerőhiányra panaszkodó multik közül egy,  a Magyar Telekom 400 fős létszámleépítést jelentett be- közölte a cég az MTI-vel pénteken, miközben ezrek tüntettek a fővárosban a Fidesz brutális túlórát lehetővé tevő törvénye ellen.

Azt írták, a társaság 400 anyavállalati munkavállaló munkaviszonyának megszüntetéséről állapodott meg az érdekképviseletekkel, az érintettek jelentős része várhatóan 2019 első negyedévében távozik a cégtől. A társaság nem vezető beosztású munkavállalói 2019. április 1-jétől átlagosan 6 százalékos bérfejlesztésben részesülnek.

Nos, akkor Fideszkém most figyeljél, bejelenti a multi egy mondjuk 400 fős leépítést, akkor mond csak, melyik munkavállaló meri azt mondani, hogy nem vállalja be a 400 órás túlmunkát?

Ezért gyalázat és alávaló az ócska rabszolgatörvényetek. Ezért áltatok Orbánnal az élen a multik oldalára és nem az emberekére!

Kedves olvasó erről az összefüggésről nem fog beszámolni a közszolgálati TV. Nem fogják elemezni, hogy a rabszolgatörvénynek csoportos elbocsájtás is lehet a következménye. Ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki megértse mihez asszisztált a Fidesz.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here