illusztráció
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma délután átlépte az 50 ezer meghívottat a vasárnapi, azaz a holnap délutánra, a rabszolgatörvény ellen meghirdetett demonstráció. Ez az elmúlt időszak legnagyobb Fidesz politikája ellen szerveződött demonstráció lehet. A fő kérdés, hogy a kemény téli időjárásban hányan fognak az utcára vonulni a fűtött szoba helyett.

Megmozdult a Facebook népe, ma délutánra már több mint 50 ezer meghívottja lett annak a facebook eseménynek, mely holnap délutánra a fővárosi Hősök terére hívja a tüntetőket a rabszolgatörvény ellen.

A szervezők a meghívóban azt írják, hogy 2018. december 12-én egy botrányba fulladt ülésen a Fidesz-KDNP-s parlamenti többség elfogadta a rabszolgatörvény néven elhíresült törvénymódosítást, amely a dolgozói túlórakeretet 250 óráról 400 órára emeli.

Majd megemlítik azt is, hogy a magyar emberek már aznap délután spontán tüntetésen tiltakoztak a  munkavállalók érdekeit súlyosan sértő törvény ellen.

Mutassuk meg Orbán Viktor kormányának, hogy milyen az, mikor a magyarok érdemben tiltakoznak, és kívánjunk együtt boldog karácsonyt a Miniszterelnök Úrnak! Várunk mindenkit a Hősök terére december 16-án vasárnap 15:00 órától!-írják

A meghívóból az is kiderül, hogy a gyülekező után, az Andrássy úton az Oktogon felé indul majd a tömeg, majd a Teréz körúton a Nyugati térig vonulnak. A Nyugati tértől a Bajcsy-Zsilinszky utcán befordulva az Alkotmány utca végén felállított színpadnál lesznek majd a beszédek.

A tüntetéshez bejelentették a szakszervezetek és a pártok is csatlakozásukat, így vélhetőleg a civil megszólalok mellett, szakszervezeti vezetők és politikusok is ki fognak állni a színpadra!

A szervezők azt kérik mindenkitől, hogy osszák meg az eseményre való felhívást, mi pedig azt, hogy mindenféleképp menjen ki most mindenki: elég volt már Orbánékból!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here