Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma este 20 órától az RTL-n kezdődik az X-faktor döntő. A fő kérdés az az, hogy a legendás hangú Tamáska Gabriella vagy egy már most unalmas együttes nyeri meg a műsort. Jó lenne, ha nem egy újabb tucat percsztár kerülne ki győztesnek.

Egy dologban biztos vagyok, hogy Tamáska Gabriella legendás hangja évek múlva is maradandó lesz. A mai műsor fő kérdése is ez, hogy vajon megint egy olyan előadó nyer, akiről fél év múlva már azt sem fogjuk tudni, hogy kicsoda?

 

Egy legendás hang: Tamáska Gabriella

Nos a három döntős a Stolen Beat, az USNK  és Tamáska Gabriella közül szerintem a győztes Tamáska Gabi és USNK csatájából fog kiderülni és egész biztos vagyok benne, hogy piszok szoros lesz a végeredmény.

Szögezzük le, hogy a Stolen Beat jó sőt piszok jó, de nagyon fiatalok teszem hozzá én nagyon örülnék, ha ők kerülnének be Tamáska Gabi mellé a döntőbe, de erre ma kevés sanszot láttok. Stolen Beat mentora is By Alex és nekem azaz érzésem, hogy Alex sokkal inkább a szerintem unalmasabb USNK-t tolta a műsorba és a két fiatalt kevésbé.

Tamáska Gabi az egyik legnépszerűbb szereplője a műsornak. Nem véletlen, hiszen legendásan gyönyörű hangszíne van a lánynak. Persze tök amatőrként csöppent a versenybe és nem egy profi énekes, de pont ez teszi a karakterét nagyon szerethetővé is.

ByAlex az USNK nevű formációval éppen ezért nagy bajba is került. S el kell ismerni, Alex ügyes mentor, mert a formációt ügyesen el kezdte már a műsor alatt marketingelni. A Youtubra feltett videóklipekkel nagy  előnyre tettek szert és ki tudtak jönni egy másik, a youtubosok közönséghez. Míg Tamáska műsorban előadott számait folyamatosan törölteti az RTL a Youtuberól.

 

Annak ellenére, hogy ByAlex ügyes volt ezzel a húzással, azzal már nagyon nem tud mit kezdeni, hogy szörnyen unalmas az USNK, vagy mi a nevük. A legtöbb számuk olyan, mintha a Baetriche „Hagymát ettem túróval, nem bírok a fúróval türütürütürüt” kiszólásának nem túl színvonalas alapjára csinálnák.

(De tényleg, hallgass meg egy USNK-t és kezd el mondogatni „Hagymát ettem túróval, nem bírok a fúróval türütürütürüt” Ugye?)

Ha most ez az érzet alakult ki ezzel a csapattal kapcsolatban, akkor felmerül a kérdés, hogy vajon ők hol lesznek majd 1 év múlva? Ki fog rájuk emlékezni?

Szóval ha azt akarjuk, hogy valami igazán jó történjen végre a magyar könnyűzenében, akkor én arra biztatok mindenkit, hogy szavazzon Tamáska Gabira. Igen, szüksége lesz rá! Igen, nagy szüksége lesz most tényleg minden szavazatra.

Persze annak aki még nem szavazott soha elmondom, hogy hogy lehet szavazni: 1 tölts le az RTL 24 applikációt és azon belül, majd az X-faktoron belül a szavazásnál Tamáska Gabi tovább jutását támogasd.

Természetesen SMS-ben is lehet majd szavazni, a 06208101799-es telefonszámra küld el azt, hogy GABI. A telefonszám nem emelt díjas, így aki korlátlan SMS-t küldhet annak nem is kerül költségbe, de max tíz darabot küldhet így el. Nézd a műsort az RTL-n és akkor szavaz, amikor mondják. Kb. ennyi.

Ja és hajrá Gabi!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here