Megérkeztek a tüntetők az MTV székházhoz, több országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és az MSZP-s Kunhalmi Ágnes valamint, Jobbikos képviselők is bejutottak a tévészékházba, hogy beolvassák a petíciójukat.

Szél azt ígérte a tünetőknek, addig nem jönnek ki, amíg élőben be nem olvashatták a követeléseket. Szél Fb-live-ban kezdet el közvetíteni, azt ami bent történik ebből tudjuk, hogy a biztonsági főnök ki akarja kapcsoltatni Szél Bernadettel az élő közvetítést.

Hadházy Ákos azt mondta, természetesen nem fogják kikapcsolni. A biztonsági főnök azt kérte, kezeljék nyugodtan a helyzetet.

Ez történik most az MTV székházban

 

Senki nem akar itt egy 2006-hoz hasonló helyzetet ezt, az MTVA biztonsági főnöke mondta Széléknek arra vonatkozóan, hogy feszült a helyzet, valamint továbbra is azt kért, hogy kapcsolják ki az élő közvetítést.

Majd ezután Hadházy azt mondta, hogy ha kikapcsolják a kamerát, akkor találkozhatnak egy hírszerkesztővel? Erre a válasz igen volt. A kamerát a biztonsági főnök kérésére végül kikapcsolták.

Azt is tudjuk, hogy egyenlőre bekísérték őket egy szobába, de a hírszerkesztő még sehol.

Nem is lesz, kb azt mondta most a biztonsági főnök, hogy írásban adják be a kérdéseiket. Majd 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel kezd el fenyegetni a biztonsági főnök.

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here