Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megérkeztek a tüntetők az MTV székházhoz, több országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és az MSZP-s Kunhalmi Ágnes valamint, Jobbikos képviselők is bejutottak a tévészékházba, hogy beolvassák a petíciójukat.

Szél azt ígérte a tünetőknek, addig nem jönnek ki, amíg élőben be nem olvashatták a követeléseket. Szél Fb-live-ban kezdet el közvetíteni, azt ami bent történik ebből tudjuk, hogy a biztonsági főnök ki akarja kapcsoltatni Szél Bernadettel az élő közvetítést.

Hadházy Ákos azt mondta, természetesen nem fogják kikapcsolni. A biztonsági főnök azt kérte, kezeljék nyugodtan a helyzetet.

Ez történik most az MTV székházban

 

Senki nem akar itt egy 2006-hoz hasonló helyzetet ezt, az MTVA biztonsági főnöke mondta Széléknek arra vonatkozóan, hogy feszült a helyzet, valamint továbbra is azt kért, hogy kapcsolják ki az élő közvetítést.

Majd ezután Hadházy azt mondta, hogy ha kikapcsolják a kamerát, akkor találkozhatnak egy hírszerkesztővel? Erre a válasz igen volt. A kamerát a biztonsági főnök kérésére végül kikapcsolták.

Azt is tudjuk, hogy egyenlőre bekísérték őket egy szobába, de a hírszerkesztő még sehol.

Nem is lesz, kb azt mondta most a biztonsági főnök, hogy írásban adják be a kérdéseiket. Majd 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel kezd el fenyegetni a biztonsági főnök.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here