A fővárosi, Orbán politikája ellen szervezett tüntetés hivatalosan egy órája véget ért, azonban nem mentek haza az emberek, több portál is arról számolt be, hogy egy tízezres ezres tömeg megindult az MTV-hoz.

A tüntetést a rendezők hivatalosan egy órája bezárták, ám a tüntető tömeg nem ment haza, hanem benyomult a Kossuth térre, ami teljesen megtelt.

Az Index arról számolt be, hogy valaki egy megafonon arra szólította fel a tömeget, hogy a Margit hídon keresztül induljanak az MTVA-hoz. A többség elindult. A Mérce arról számolt be, hogy  Hadházy Ákos  ATV-nek azt nyilatkozta, hogy ő is a köztévéhez vonul, hogy átadjon ott egy petíciót.

A mérce azt még azt is írja, hogy főként jobbikosok vezetésével  több ezren viszont Lánchíd felé indultak el, ahogy a portál írja, főként vörös zászlós ezres tömeg indult meg a Margit-híd felé.  Körülbelül ezer fő egyelőre a Parlament előtt maradt.

Jönnek a magyarok, Orbán Viktor takarodj” – rigmussal az MTV-hez tartó tömeg a villamossínen elindult a Jászai Mari tér felé, majd a Margit hídra fordult. Az Index azt írja, hogy az MTV székháznál megerősítették a rendőri védelmet.

A HVG arról számol be, hogy az MTV-hez megindult tömeg teljesen megtölti a Margit hidat.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here