Ha azt gondolja, hogy az állami milliárdokból kitömött MTV hírcsatornája megszakította a műsorát, hogy tudósítson arról, hogy épp egy kisvárosnyi ember tart a székháza elé tüntetni akkor Ön téved!

Nem tudósít élőben a magyar televízió egyes csatornája arról, hogy éppen egy tízezres tömeg indult meg a Kossuth térről a székháza elé tüntetni.

A csatornán amikor odakapcsoltam sporthírek ment, majd utána időjárás, hójelentés és műsorajánlót adnak. Majd arról számolnak be, hogy Fáklyás felvonulást tart a Fidelitas az üldözött keresztényekért és Böröcz Lászlóval a Fidelitas elnökével kezdenek el beszélgetni, aki szokásához híven egy kicsit dadog. De mindenki nyugodjon meg, megtudjuk, hogy a Fidelitas készül egy kis gitáros énekléssel is…

Az MTV-hez tartozó Hirado.hu vezető híre, hogy Tizenöt éve nem teljesít ilyen jól a gazdaság…

Ma délután hatalmas tömeg tüntet a fővárosban azonban a tüntetés végével nem mentek haza, hanem megindult tovább az MTV óbudai székháza elé.

Ha valakinek nem lenne világos, hogy mi a baj az MTV-vel, az hogy a fővárosi hatalmas tüntetés bemutatása helyett most épp adventi utca díszeket mutogat, kommentár nélkül és ez nem vicc!

Update: 30 másodpercre bemutatták, hogy tüntetnek a székházuk előtt. :))

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here