Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vasárnap délután nem csak Budapesten volt hatalmas demonstráció a Fidesz gyalázatos törvénye ellen, hanem számos más városban is, így Csongrád megyében, Szegeden is hatalmas tömeg vonult utcára, hogy tiltakozzon a Fidesz alávaló törvénye, a rabszolgatörvény ellen.

A Szeged.hu számolt be róla, hogy a szegedi tüntetést Kovács Tamás, a helyi Párbeszéd elnöke jelentette be.  A tüntetés résztvevői a szegedi Rákóczi téren gyülekeztek majd az Aradi vértanúk terére vonultak a Dugonics és Dóm tér érintésével.

A tüntetésen beszédet mondott Szabó Sándor, MSZP-s parlamenti képviselő, aki 2018-ban nagy arányban ütötte ki a fideszes ellenfelét a választáson.

Nemcsak a Fideszé az ország, hanem mindenkié – mondta Szabó Sándor Szeged MSZP-s országgyűlési képviselője, aki kifejtette, büszke arra, hogy Kövér László megbüntette a Parlamentben.

A Fidesz nem erős, hanem erőszakos, jelentette ki a képviselő, aki arra kérte az önkormányzatokat, csatlakozzanak minél többen Botka László kezdeményezéséhez, melyben a szegedi polgármester bojkottra hívta a rabszolgatörvény ellen a többi önkormányzatot.

Kovács Tamás, a PM szegedi elnöke a sajtószabadságról, a Fidesz-propagandáról beszélt. Megemlítette a Délmagyarországot és a szegedmát, amelyek hazugságot gyártanak.

Nagy Blanka gimnazista a Független Diákparlament tagja arról beszélt az Aradi vértanúk terén, hogy egy járvány terjed hazánkban, amely föl akarja falni az országot, tönkre akarja tenni az embereket. –

Ebben az országban senki sem vagy, ha más nézeteket vallasz. Ma a magyar ember azért dolgozik, hogy Orbán Viktor és barátai meggazdagodjanak. Túlóráznunk kell, gyereket kell szülnünk. Hol készüljön a gyerek? A munkahelyen?- tette fel a kérdést a diákképviselő

A szegedi tüntetésről biztos nem fog beszámolni a megyei lap, ezért arra kérünk oszd meg, hogy mindenki lássa országos népharag zúdul Orbánékra.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here