Tíz ellenzéki országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Varjú László, Vadai Ágnes van bent az MTV székházban. Nem hajlandó fogadni az ellenzéki képviselőket egyetlen szerkesztő sem és nem hajlandóak beolvasni a petíciót sem. Közben ezrek tünetnek a székház előtt. 

Valaki bemondta hangosbemondón a kinti tömegnek, hogy nem olvashatják be a követeléseket a képviselők. „Elfogyott a türelem” – skandálták erre sokan, megint megindult a nyomakodás a rendőrsorfal felé.

Előzmény:

 

Előzmény:

Közben, Vadai Ágnes és Kunhalmi Ágnes intettek nyugalomra a rendőrsorfal előtt. “Megafónt” – kiáltozták többen.Vadai azt mondta, a bent lévő képviselők kérték őket, hogy tájékoztassák a tüntetőket, hogy folytatják a tárgyalásokat az öt pont felolvasásához.

Mindent megpróbálnak, de azt kérték, hogy mindenki nyugodjon meg. „Erőt mutassatok, de erőszak ne legyen” – mondta Kunhalmi a megafonba. Azt mondták, akkor nem tudják elérni a célokat, az erőszak csak a Fidesznek jó.

„Add tovább, hogy nyugodjatok meg” – ment végig a tömegen. Aztán megint elénekelte a tömeg a Himnuszt.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here