Ma is tüntetés van az MTV székház előtt, közben bent vannak a televízió székházban az ellenzéki képviselők, akiket Óbuda jegyzője egy birtokvédelmi eljárásban szabálytalanul kitiltott. Most a rendőröket várják, közben Pintér Tamás a Jobbikból és Molnár Zsolt az MSZP-ből bejutott az MTV székházba (aki nem tudná, Óbudának fideszes vezetése van)

Közben Tóth Bertalan MSZP-elnök az MTV székház előtti tüntetésen azt mondta, hogy múlt szerdán még nem gondolták volna, hogy az ellenzék együtt tud működni, és van értelme országgyűlési képviselőnek lenni.

Itt nézheti élőben, hogy mi történik az MTV épületében

Szégyennek nevezte, hogy a parlament a munkások jogait sárba tiporva jogellenesen fogad el a “rabszolgatörvényt”.

A harmadik kétharmad után dilemmát jelentett, hogy mit tudnak tenni ellenzéki képviselőként, sok ember apátiába süllyedt, ők is érezték, hogy ez így nem mehet tovább – mondta Tóth.

Azt mondta, hogy most megérezték, hogy egységben az erő, ezt az ellenállást pedig folytatni kell.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here