Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap hatalmas tömeg tüntetett a fővárosban, azonban a demonstráció hivatalos vége után nem mentek haza, hanem a tömeg megindult az MTV székházhoz, hogy beolvassák a tüntetés petícióját.

Az MTV székházba 10 ellenzéki országgyűlési képviselő, többek között Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes, Vadai Ágnes, Varjú László és Szabó Tímea bejutott. Bár az MTV biztonsági szolgálat főnöke kezdettben, olyan tájékoztatást adott, hogy ezt meg fogják tenni, mert nem akarnak 2006-ot. Kiderült később egyetlen szerkesztő sem volt hajlandó fogadni az ellenzéki delegációt, és nem is olvasták  be -eddig- a tüntetés petícióját.

Ezekben (hajnali fél három) a percekben is ott tartózkodnak a televízió székházban az ellenzék képviselői, és egy kb 200 fős tüntető kemény mag.

Nos, ha az MTV nem hajlandó lehozni, akkor mi leközöljük a tüntetés petícióját íme:

Le a rabszolgatörvénnyel, le a propagandával!

5 követelés a szabadságért

1. A rabszolgatörvény azonnali visszavonása! A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben elfogadhatatlan! A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza!

2. Kevesebb rendőri túlórát! Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az Európai Uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!

3. Független bíróságokat! Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!

4. Európai ügyészséget! Ha egy kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

5. Független médiát! Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!

Nos az MTV megpróbálja elhallgatni a tiltakozók követeléseit ezt ne hagyjuk, tudósíts te a köztévé helyett és oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson a tüntetők szava, ja és hogy ne maradj le az ellenzéki hírekről kövess minket Facebookon is!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here