Az MTV-be bejutó képviselők folyamatosan élőztek,  közvetítették az eseményeket. A DK képviselője, Varju László miután 6 biztonsági őr teperte le a földre, Facebook oldalán olyan monológot mondott a földön fekve, miközben várta a mentőket, hogy ebbe bele remeg a rendszer.

Varju Lászlót a DK képviselőjét leteperte 6 biztonsági őr, Varjunak a dulakodásban a bordája és a lába sérült. Az események után a földre került, miközben a mentőket várta, bántalmazóihoz olyan monológot intézett, amibe beleremeg a rendszer, akik nem tudtak mást csinálni csak lesütött fejjel, szégyenkezve hallgatták a képviselőt egy idő után.

Hosszú, de érdemes végignézni:

Kedves Olvasó, az MTV nem számolt be arról, hogy a székházában egy ellenzéki képviselőt úgy bántalmaztak, hogy mentőt kellett hozzá hívni. Kérünk oszd meg, hogy mindenki lássa Varju László monológját még a bántalmazói is lesütött fejjel hallgatják.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here