Tegnap este az Echo TV esti műsorának a vendége Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja volt. A fiatal MSZP-s, túlzás nélkül elmondható, hogy nagyot ment; úgy szétszedte a Fidesz csatorna propagandáját, hogy még most is csak pislogunk.

Tegnap este az Echo Tv Bárány Balázst, az MSZP elnökségi tagját hívta meg esti műsorába. A fiatal MSZP-s politikus élő adásban megette, megrágta majd kiköpte a Fidesz propagandát.

Kezdésnek felolvasta azt az 5 pontot, amit a vasárnapi demonstrálok követelnek és az állami pénzen működő köztelevízió nem volt hajlandó  2 perc (!!!) műsoridőt az ellenzéki pártok rendelkezésére bocsájtani, hogy ismertethessék az emberekkel ezt a petíciót.

Majd utána Bárány szépen elmondta, hogy mi is történt pontosan az MTV székházba, hogy képviselőket vittek földre biztonsági őrök. Egy ideig a műsorvezető próbálta védeni, az MTV-ben történteket, majd egy ponton kijelentette, hogy ő nem védi őket.

Oszd meg, hogy más is lássa, ahogy tegnap este csődöt mondott az EchoTV stúdiójában a Fidesz-propaganda!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here