A pesti vicc egy kortalan műfaj éppen ezért legendás, mindig betalál és megmosolyogtat, nélküle nem is lennénk azok, akik vagyunk: magyarok. 

A pesti vicc minden jel szerint túlélte a facebook időket, sőt most leginkább ott terjed a gyilkos poén. Természetes, hogy mindig a társadalmunk fontos kérdéseire reflektál. Így most meg is született az MTV székház tegnapi demonstrációjához kapcsolódóan az első pesti  vicc:

Az MTVA székházban jelenleg Szél-csend van.

Ahogy tanultabb viccmesélők mondanák, mi kérünk elnézést. De szenvedélyünk, hogy életben tartsuk a pesti humort és a jóféle pesti viccet.

Ha te is a humor barátja vagy, oszd meg ezt a viccet, hogy mások is tudjanak egy jót mosolyogni, azon amin belül mindahányan sírunk.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here