Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mi lehet annál cikibb, ha egy magyarkodó, nemzeti érzelmeire oly büszke fideszes csatorna bejelentkező munkatársa nem ismeri fel a Himnuszt és cserébe a Szózatot se.

Tegnap az Echo TV esti műsorába jelentkezett be a csatorna munkatársa Gáll Csongor éppen amikor vége volt a tüntetésnek.

Majd az ellenzéki tüntetők elkezdték elénekelni zárás kép a Szózatot. Nagyon ciki, de a Fidesz propaganda csatorna riportere sajnos nem ismerte fel és úgy tudósított, hogy  az ellenzékiek a Himnuszt éneklik. S külön poén, hogy értetlenkedik, hogy miért éneklik másodjára a Himnuszt :))

Rövid verzió

Na mit szóltok, s ez az a magukat nemzetinek nevező kulturális elit, aki nekünk kulturkampfot hirdet, hetente lehazaárulózza a baloldalt és nagy bölcseleteket tart magyarságból, közben meg egy tudósításban összekeverik a Szózatot a Himnusszal.

Hosszabb verzió, a jelenet 0:57-nél kezdődik

S az égés még nagyobb mert a szintén nagy magyarkodó Velkovics Vilmosnak, aki a stúdióban ül, na neki sem tűnt fel, hogy a Szózatot éneklik és nem a Himnuszt mert nem javította kollégája hibáját. Hiába na, a jobboldal megint bebizonyította, hogy valójában csak látszat magyarok!

Kedves olvasó, arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: azok a fidesznyikek oktatnak ki minket magyarságból, akik még a Szózatot meg a Himnuszt sem tudják megkülönböztetni.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here