Az MTVA székházában történt botrányos események miatt az MSZP büntetőfeljelentéseket megteszi, erről tájékoztatta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a 24.hu-t.

Az MSZP elnöke a lapnak elmondta, az ország 19 megyéjében, jelen állás szerint mintegy 70 helyszínen terveznek megmozdulásokat, a teljes országos hálózatával, a szakszervezetekkel karöltve.

Rövidesen összeülhet ismét az ellenzéki képviselőkből álló obstrukciós bizottság, azaz az ellenzékiek közös akcióinak egyeztető-koordináló fóruma. Ez az ellenzéki kör lehet majd egy új, Rendszerváltó Ellenzéki Kerekasztal előkészítő műhelye is.

Az ellenzéki pártok a jövő év elejére újabb hatalmas demonstrációt terveznek, de ennek részleteiről majd közösen adunk tájékoztatást az ellenzéki obstrukciós bizottság részvevőivel.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here