Nem engednek az ellenzéki pártok, folyamatos nyomás alatt tartják a hatalmat a rabszolgatörvény miatt. Most pénteken is közös ellenzéki megmozdulást tart a teljes ellenzék.

Az ünnepek előtt sem engednek a nyomásgyakorláson, amit a rabszolgatörvény miatt indítottak az ellenzéki pártok és a szakszervezetek. Most pénteken is arra kérik a híveiket, hogy mozduljanak meg velük és menjenek tüntetni.

Most pénteken 20 órára hívja az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum és a civil szervezetek az embereket a Kossuth térre, a “Ne írd alá János” című megmozdulásra.

A tüntetés címéből is lehet következtetni, hogy a tüntetés célja, hogy felhívják  Áder János, köztársasági elnök figyelmét, hogy nem lett volna szabad aláírni a rabszolgatörvényt.

A meghívóból az is kiderül, hogy a Kossuth tér csak egy találkozási pont, innen ugyanis egy menet fog menni a várba a Sándor- palotához, ahol a köztársasági elnök hivatala található.

Arra kérünk mi is, hogy oszd meg ezt a felhívást, hogy minél több ember értesüljön a pénteki tüntetésről.

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here