fotó: borsod24.com
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre nehezebb pontos képet adni az összes demonstrációról, mert az elmúlt napokban a havazás mellett az Orbán-politikájával szembeni népharag is kitört Magyarországon. A kemény mínuszok ellenére vonulnak országszerte ezrek az utcára, hogy az alávaló Fidesz-törvény, a rabszolgatörvény ellen tiltakozzanak.

Annak ellenére, hogy közeleg az ünnep és az utcán kemény mínuszok vannak, nem csitulnak az Orbán politikája ellen tartott tüntetések. Szerdán azaz, ma négy megye is megmozdul és tüntet.  Tüntetni fog, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves, Pest, és Hajdú-Bihar megye is.

Az index számolt be róla, hogy ma azaz December 19-én este hattól, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén, Nyíregyházán az összes ellenzéki párt és a Vasas Szakszervezet közösen fog demonstrálni. A fideszes médiaholdingba beolvasztott Kelet-Magyarország szerkesztőségének épülete előtt találkoznak, majd átvonulnak a Nyíregyházi Televízióhoz, hogy beolvassák az ellenzék öt pontját, ez az a petíció amit az MTV nem volt hajlandó ismertetni.

Ma Heves megye is megmozdul, öt órától Egerben is tüntetnek, az esemény leírása szerint a demonstrációt az öt ellenzéki párthoz tartozó civilek és egri állampolgárok szervezik, gyülekező az  egri országzászlónál lesz a Pyrker János téren. Beszédet mond többek között Mirkóczki Zita, az MSZP egri önkormányzati képviselője, Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője és Földvári Győző a  DK-tól.

Este hét órától a Pest megyei Vácon is tartanak gyertyagyújtással és fáklyás menettel egybekötött szimpátiatüntetést a fővárosi demonstrációk mellett,  a Széchenyi utca – Görgey utca találkozásánál. A szervező egy helyi civil egyesület tagja, aki áprilisban az LMP színeiben indult a választáson.

Szerdán Debrecenben is lesz tüntetés 17:30-től, melyen  a megyei MSZP, LMP, Momentum, Jobbik és a Mi vagyunk Debrecen nevű civil csoport is részt fog venni Ők is a helyi tévénél találkoznak a debreceni Petőfi téren, mint írják a Debrecen TV, a Dehír és a HAON sem számolt be a vasárnapi tüntetésekről 2 (KETTŐ) elejtett mondaton kívül.

Holnap azaz December 20-án (17:00) Bács-Kiskun megye fog megmozdulni, „Ébredj Hírös Város” címmel tartanak tüntetést Kecskeméten, a Szabadság téren egy helyi civil politikus szervezésében. A program – a nyíregyházihoz hasonlóan – itt is az, beolvassák az ellenzék öt pontját a kecskeméti tévében, előtte pedig petíciót adnának át a város vezetőinek.

Csütörtökön 17 órától Miskolcon a Centrum áruház mögé az Autonóm szakszervezet és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete jelentett be tüntetést, és több parlamenti képviselő is jelezte részvételét.

Mivel a Fidesz médiája agyon hallgatja a demonstrációkat, ha beszámol róla akkor is hazudik, csúsztat, kiforgat, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy másokhoz is eljusson a megyei tüntetések híre!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here