Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Képzeljék el kedves olvasók nincsen elég szennymédia hazánkban, most egy új bulvár újságot indítanak fideszék Hódmezővásárhelyen. Egyszerűen nem tudják tudomásul venni, a vásárhelyi emberek akaratát, hogy Márki-Zay Pétert választották meg polgármesternek.

Minden jel szerint, a Fidesz nem képes tudomásul venni a hódmezővásárhelyi emberek döntését, hogy Márki-Zay Pétert választották meg polgármesternek és őket elküldték a susnyásba.

A 444 számol be róla, hogy Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője és hivatalos bulvárfelelőse, Kaminski Fanny a kiadója egy új, ingyenes terjesztésű havilapnak Hódmezővásárhelyen.

Persze jogosan merül fel a kérdés, vajon miből futja egy ilyen méregdrága kiadványra, de nyilván ez az, mit soha nem fogunk megtudni.

Csak!-ot Körmendi Gábor, az Origo munkatársa, a kormányközeli bulvárvilág hírhedt figurája szerkeszti és ez sokat el is árul milyen nívójú újság is.  Körmendi volt az, aki az újság írás legmélyebb bugyrait is rendre bejárta.

Az újság első száma megjelent, ami Lázár János csodás tetteinek propaganda terméke. Rögtön a nyitóoldalon kétoldalas giga-összeállítás jelent meg a Lázár-féle tram-train projektről, amiről kiderül, hogy a legjobb dolog ami Vásárhellyel történhetett, és a távozott miniszter régi álma volt, amit Orbán Viktor kedvére hozott tető alá.

De erősre sikerült az utolsó előtti oldalpár is, amiből kiderül, hogy az év cukisága Orbán Viktor posztja volt az örökbe fogadott nyíregyházi rinocéroszról, akit az olvasók végül Csülöknek kereszteltek el.

A cikk alá még épp befért egy rövid cikk a Korda-házaspár karácsonyi készülődéséről, igaz, a képről Balázs Klárit kiszorította Lázár János, aki nagy rajongója a művészházaspárnak és köszöntötte is őket.- írja a 444

Oszd meg, hogy mindenki lássa a Fidesz nem képes elfogadni a választók akaratát, nem képes megérteni, hogy Hódmezővásárhelyen nem kértek belőlük!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here