Az internet népe nem nyugszik hatalmas poénkép került fel a Facebookra, maradjunk annyiban, aki hisz a számmisztikában az már sejti: Orbánnak nem lesz 2019 egy jó év.

Az O1G rövidítés vált talán a rabszolgatörvény elleni tüntetések egyik összekovácsoló jelszavává. A rövidítés megfejtése a már szállóigévé vált, Simicska- kiszólásból ered, hogy Orbán egy g@ci.

Rengeteg helyre került fel a tüntetők által az O1G rövidítés, ráírták bankjegyekre, pénzérmékre, pólókra és kitűzőkre. Azonban a fenti kép tanulsága szerint, Orbán pechére 2019-es szám is rejti ezt a számára nem kedvező kódot.

 

 

Persze, azok aki nem hisznek a véletlenbe, sejthetik, hogy a dolog mögött nyilván a számmisztika állhat. De tényleg vajon véletlen, hogy az O1G alakilag nagyon hasonlít a jövő év számának utolsó három jegyéhez?

Azért sem jó ómen ez Orbán Viktornak, mert jövőre kettő fontos választás is lesz. 2019 májusában fogják megtartani az Európa Parlamenti választásokat és ősszel pedig az önkormányzati választások lesznek.

Nos kedves olvasó, ha szerinted is hatalmas poén ez a mém, oszd meg posztunk, hogy mások is nevessenek rajta egyet.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here