Hatalmas trollkodást talált ki az MSZP, teljesen hülyét csináltak az MTV riporteréből, hiába na, formába jöttek a szocialisták.

Odáig mindenkinek meg van a történet, hogy az MTV nem volt hajlandó beolvasni az ellenzéki tüntetés után azt a petíciót, ami a tüntetés 5 legfontosabb követelését tartalmazta.

Az MSZP egy zseniális trollkodást talált ki, sajtótájékoztatóján az MTV riporterének kérdésére nem szokványos választ adott, hanem felolvasták az 5 pontot.

A videónak hangja is van, a videó jobb alsó sarkában tudod felhúzni!

Az index számolt be róla, hogy az MSZP mai sajtótájékoztatóján, ami egyébként a budapesti  előválasztásról szólt, Őrsi Gergely, az MSZP budapesti alelnöke  az  M1 riporterének kérdésére  az 5 pont felolvasásával válaszolt. . A párt erről egy videót is közzétett a Facebookon.

Azért volt parádés húzás az MSZP-től ez, mert a közmédia védelmében megszólaló fideszesek azzal érveltek, hogy az ellenzék sajtótájékoztatóiról beszámol ez M1. Hát most egy sajtótájékoztatón hangzott el az 5 pontos követelés, kíváncsiak vagyunk, hogy akkor most leadják-e. Nyilván nem fogják, de ezzel is bebizonyította az MSZP, hogy nincs úgy ez a dolog, ahogy Fideszék mondják.

Oszd meg, hogy mindenki lássa elfogytak az MTV-t védők érvei, nevetséges, hogy nem mernek beszámolni egy ellenzéki tüntetés követeléseitől.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here